Cautare

57864 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare jud alba" (7.95 secunde)
In cadrul acesteia sunt expuse 21 lucrari, realizate intr-o maniera inedita, pe bucati de piele preparata dupa o reteta inspirata din tehnicile lui Leonardo da Vinci. Reteta renascentista a fost adaptata pentru a permite utilizarea materialelor moderne.
Neindoios, spre Vestul tarii va fi fiind o administratie locala ceva mai intelegatoare; ... Unii chiar sunt, se comporta precum niste "feudali locali", "seniori locali", "baroni locali", "potentati locali!" Dar multi sunt si redutabili - si misca ceva pentru lume!
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
In perioada 15.01.2011 - 23.03.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 3 Politie, au documentat activitatea infractionala desfasurata intr-un apartament situat intr-un imobil din sectorul 1, unde functiona un "salon de masaj" in care se practica prostitutia, iar o parte din clienti erau agresati fizic, talhariti, amenintati si lipsiti de libertate in mod ilegal.
Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) militeaza pentru eliminarea sectiilor speciale de votare si introducerea votului pe baza de procura, dupa sistemul francez. ... Potrivit sursei citate, pentru functionarea sectiilor de votare se cheltuiesc sume importante de la buget:
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata "Stop comportamentului agresiv fata de jurnalisti si atacului asupra libertatii de exprimare!" , pe care o puteti citi in continuare. O Romanie nedemocratica este neadecvata pentru un spatiu al democratiei, libertatii si drepturilor omului.
Veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures) dar si produse de post:
Senatorul FIFOR MIHAI-VIOREL a sustinut o declaratie politica intitulata "Romania si inundatiile - diguri sau despagubiri", pe care o puteti citi in continuare.
In perioada 12 - 13 iunie, in Muntii Tarcu, in vecinatatea comunei Armenis, jud. ... Este vorba despre una dintre cele mai ambitioase initiative din Europa pentru salvarea acestei specii legendare de la disparitie, coordonata de WWF Romania si Rewilding Europe.
Fanel de 34 de ani din jud. ... permis de conducere pentru nicio categorie. Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.
Sandu de 38 de ani, din jud. Ilfov, care conducea un autovehicul marca Daewoo Matiz fara a poseda permis de conducere si avand o concentratie alcoolică ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.
Asa cum a observat, poate pentru prima data, inca din anii 1960, Jacques Vallee, exista o paralela demna de luat in seama intre fenomenul OZN modern si povestile folclorice despre zane, iele, spiridusi sau gnomi.
Se pot degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures) dar si produse de post:
Tactic Events va asteapta in miez de iarna alaturi de ei pentru a readuce caldura in suflete si belsugul in camari, din 23 pana in 25 ianuarie, la Targul de iarna Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Intr-o zi, acesta a plecat intr-o cursa lunga, pana in comuna lui Nicolae Labis, Malini (jud. ... Acolo a intalnit-o pe Maria Veliceasa femeie de serviciu la Dispensarul din localitate.
Alexandru de 26 de ani din jud. Calarasi, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. ... Filele cec fiind introduse la plata au fost refuzate pentru lipsa totala de disponibil. ... Gabriel de 41 de ani din Bucuresti, pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.
MADALIN de 31 de ani din judetul Calarasi, care, in calitate de conducator auto la o societate comerciala cu sediul in judetul Calarasi, efectua regulat transport rutier de persoane cu un autoturism marca Mercedes Sprinter, fara a detine licenta de executie pentru traseu.
imbracata in doliu si cu o coroana in mana, a jefuit o familie Hotii sunt extrem de inventivi si nu se dau in laturi de la absolut niciun tertip pentru a pune mana pe o prada cat mai grasa.
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil.
google-analytics.com